Thursday, 17 December 2015

Human

yang ni aku lukis untuk final human aku..yang sebelum ni kena reject sebab xdak muka kaki tangan..yang ni dah diterima sebab ada sekali dengan shading..


5 ja mampu lukis orang ni







yang ni kena reject


yang bawah ni semua kena reject sebab Mr.M cakap nak sama species bukan semua jenis so kena redo laa..









REJECT?

gambar yang bawah ni xkena reject sebab dah dua kali aku lukis..nasib Mr.M nak bg cop kalau x..hmm..bawah ni semua aku lukis dan warna okey..Mr.M mintak 5 aku bagi 6 dekat dia

tu bukti Mr.M bagi cop

cinnabar moth 1

cinnabar moth 2

cinnabar moth 3

cinnabar moth 4

cinnabar moth 5

cinnabar moth 6

rama-rama ka?

yang bawah ni aku pn xpasti yang ni rama-rama ka apa?sebab kawan aku semua tanya benda apa ni..bila aku jawab rama-rama depa xpercaya..ni rama-rama cinnabar moth xsilap aku..aku amek jadi bahan contoh untuk final aku..aku kena lukis species yang sama tapi beza pose..susahnya nak cari lain pose..nasib jumpa

cinnabar moth 1

cinnabar moth 2

cinnabar moth 3

cinnabar moth 4

BAHAN FINAL

lama dah cari figure orang ni nak buat final tapi tertangguh disebabkan assignment lain baru ada masa nak cari..atas ni salah satu bahan la..bawah ni jugak ada la sikit contoh

orang perempuan ni tapi xjadi pn aku lukis

yang ni pn Mr.M reject bila aku lukis

yang xlukis sebab susah sangat

yang ni aku lukis lagi la kena reject

yang ni ambil contoh ja lukis dak pn

Monday, 23 November 2015

Kelas Sabtu

Kelas sabtu yg membosankan..Mr.M paksa kami semua lukis model yg dia pilih..tapi aku lukis xmcm org tu pn..mcm cartoon ada la..ni la lukisan aku..dah sem 3 xreti lukis lagi..kena terima kenyataan yang tangan ni keras

Thursday, 29 October 2015

ADA LAGI

ni last entry aku..hehe..gambaq kawan-kawan aku ja pn..

cantik kan bunga ni..aku main amek ja

ni rama-rama yang besaq aku tgk ada dekat dalam zoo tu

ni haa gajah yang aku lukih..buruk kan?